2-1 86 min Fyrklövern
2-2 89 min Andreas ass Petter

Laget: Thomas G - Patrik P, Johan J, Owen, Kalle E - Eric A, Petter, Andreas Ch, Leo - Jompa, Ferna
Avb: Coach, Erik K, Forslund

Många borta inklusive alla som varit målvakt i år. Thomas ställde upp och gjorde det bra.
Vi hade lite problem med långbollar mot deras anfallsstjärna Coaney, Thomas kom på mellanhand och fällde Coaney men domaren blåste för ruff i förstaläget. Owen fick en varning när han kapade Coaney när han var på väg igenom.
Efter 10 minuter fick vi kontroll på honom och han skapade inte mycket under resten av matchen. Vi hade under tiden varit väldigt nära att göra 1-0 på hörna där de räddade på mållinjen efter en nick av Owen. Nästa hörna nickar Johan i ribban. De har en del farligheter men vi bryter i sista stund. Vi har ett par fina inlägg från höger där både Jompa och Ferna har fria men deras nickar går rakt på målvakten. Fyrklövern har boll mer än oss och har ett jätteläge när en spelare får öppet mål men skjuter strax utanför. Eric A kommer förbi på vänsterkanten och slår in bollen till Jompa som är helt ren i mitten av straffområdet och placerar bollen mot borte hörnet men han annonserar det lite för tydligt och får inte bollen tillräkligt ut mot stolpen så målvakten kan ta den utan problem.
Fyrklöver har ett bra läge men skjuter strax utanför. I slutet av halvleken får vi en frispark utanför straffområdet. Bollen kommer mot Jompa som slänger sig fram och hinner få till ett skott precis innan målvakten kommer men han räddar till hörna. Innan hörnan hinner slås blir det lite gruff där de drar ner Jompa ett par gånger och sedan blir deras målvakt skogstokig men stoppas av sina egna spelare när han skall ge sig på Jompa. Målvakten får rött kort och inget mer händer innan paus.
0-0 i paus hade lika gärna stått 2-2 eller ytterligare några mål, där vi har haft några fler chanser men de hade den bästa.
Andra halvlek blir trevande. Fyrklövern backar hem och försöker hitta Coaney på långa bollar utan att lyckas och vi får inte till något spel på sista tredjedelen. Efter en kvart får Fyrklövern en frispark strax utanför straffområdet. Bollen skjuts på Thomas men han lämnar en retur där inga pushersspelare går på och en Fyrklövernspelare kan ensam slå in 1-0. Strax efter får Owen sitt andra gula kort när han enligt domaren går för tufft in i en nickduell, han kommer ut med en bula från en armbåge från deras spelare. Efter detta händer det mycket. Petter blir knockad av en armbåge i bakhuvudet och tvingas byta. Kalles höft låser sig och han tvingas bryta. Forslund får känning i sin baksida och måste byta. Den enda som är kvar är coach själv som får göra debut i Pushers.
Efter ytterligare ett par minuter får Johan en ordentlig smäll över foten och även han tvingas byta, i samband med detta blir ytterligare en Fyrklövernspelare utvisad och Petter hoppar in igen. Jompa drar sin baksida och eftersom vi inte har någon spelare att hoppa in byter han men Thomas i mål. Vi försöker att trycka på och får en frispark på högerkanten. Petter slår in den och Eric A går upp i duell med målvakten och är på bollen som dimper ner framför Erik R som rakar in bollen i öppet mål. Den gamla sanningen att man aldrig är så sårbar som efter ett mål gör sig till minnes. Minuten efter vårt mål kommer Fyrklövern runt på högerkanten och slår in bollen framför mål men Coaney når inte bollen men deras yttermittfältare kommer och skjuter ur dålig vinkel ett kanonskott i bortre gaveln.
Nu känns det väldigt tungt men vi fortsätter att kämpa. Vi får en frispark på halva deras planhalva när det är 1 minut kvar. Petter slår in den och Eric A och Ferna går upp i kamp med deras målvakt men bollen går över dem och vår kapten, Andreas, svävar likt Kenneth Andersson och nickar in 2-2.